Asbest Attest

Asbest staat algemeen bekend als een schadelijke stof. Bij Multi Check bent u aan het juiste adres voor een grondige asbestanalyse. Onze erkende asbestdeskundigen zorgen voor een betrouwbaar asbestattest. Met onze razendsnelle serviceprocessen streven we ernaar om u snel van het benodigde attest te voorzien, zodat u gemoedsrust kunt hebben. Ontdek hoe wij uw vastgoedbehoeften kunnen vervullen.

Bestel nu
HOE WERKT HET?

Werkwijze

Stap 1

U neemt met ons contact op via het onderstaande formulier. Een van onze medewekers zal met u een afspraak inplannen om de plaats te bezoeken.

Stap 2

De eigenaar of opdrachtgever bezorgd bewijsstukken die kunnen bijdragen tot het opmaken van het certificaat zoals facturen van renovatie werken na 2001, bouwjaar, Grond plannen enz.

Stap 3

Onze asbestdeskundige arriveert op de afgesproken tijd en voert een inspectie uit. Indien nodig worden er monsters genomen van asbestverdachte materialen voor laboratoriumanalyse.

Stap 4

De asbestdeskundige verzamelt de monsters in dubbele verpakkingen, voorzien van labels en nummers, en registreert ze bij een erkend labo dat is geaccrediteerd door de FOD.

Ons Beste

Tarieven

epc attest prijs

Appartement

€140

epc attest prijs

Rijhuis

€195

epc attest prijs

Halfopen Bebouwing

€225

epc attest prijs

Open Bebouwing

€235

Gemeen Delen

Offerte

  • Appartement

    €370
  • Huis

    €430
  • Gemeenschappelijke delen

    Offerte

*Al onze prijzen zijn voor district Antwerpen en exclusief BTW. Voor andere districten neem dan even contact met ons op.
*Bij meerdere appartementen in hetzelfde gebouw geldt een korting

Bestel nu

Helf Open Bebouwing

€225

Helf Open Bebouwing

€225

Wat Is Een Asbest attest?

Sinds 23 november 2022 is elke nieuwe gebouweigenaar in Vlaanderen wettelijk verplicht om te beschikken over een asbestattest. Dit officiële document is het resultaat van een grondige asbestinventarisatie uitgevoerd door een gecertificeerde asbestdeskundige.

Lees verder