EPC Attest

Bent u op zoek naar een betrouwbaar EPC-attest? Bij Multi Check kunt u rekenen op een gedegen EPC-certificering. Dit certificaat biedt snel inzicht in de energie-efficiëntie van uw pand.

Bestel nu
HOE WERKT HET?

Werkwijze

Stap 1

U neemt met ons contact op via het onderstaande formulier. Een van onze medewekers zal met u een afspraak inplannen om de plaats te bezoeken.

Stap 2

De eigenaar of opdrachtgever bezorgd bewijsstukken die kunnen bijdragen tot het opmaken van hetcertificaat zoals facturen voor ramen of isolatie van het dak, enz.

Stap 3

Een deskundige komt ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. Tijdens het bezoek beoordeelt hij de isolatiematerialen, de ramen, de verwarmingsinstallatie, enz.

Stap 4

De gegevens worden verwerkt en het certificaat wordt opgemaakt. U ontvangt de factuur met het afgesproken tarief. Zodra wij het bedrag ontvangen hebben wordt het epc doorgestuurd.

Ons Beste

Tarieven

epc attest prijs

Appartement

€140

epc attest prijs

Rijhuis

€195

epc attest prijs

Halfopen Bebouwing

€225

epc attest prijs

Open Bebouwing

€235

Gemeen Delen

Offerte

 • Appartement

  €140
  Bij meer dan 2 in het zelfde gebouw €130 per Attest.
 • Rijhuis

  €175
 • Halfopen bebouwing

  €190
 • Open Bebouwing

  €200
 • Gemeenschappelijke delen

  Offerte

*Al onze prijzen zijn voor district Antwerpen en exclusief BTW. Voor andere districten neem dan even contact met ons op.
**Bij meer dan 2 appartementen in het zelfde gebouw is er een korting van 10%.

Bestel nu

Helf Open Bebouwing

€225

Helf Open Bebouwing

€225

Wat Is Een EPC?

Een EPC is een document dat een energie-efficiëntierating voor een pand kwantificeert. EPC is de afkorting van Energie Prestatie Certificaat. Het attest toont aan hoe energiezuinig een pand is.

Lees verder